Jolanda Steffens

Steffens & Partners is opgericht door Jolanda Steffens.  Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring als directeur en adviseur in het vak van werving & selectie, executive search, interim-management, leiderschapsontwikkeling en advisering bij verschillende bureaus zoals Beljon Westerterp en JS Consultancy. Ze is thuis in strategische sleutelfuncties, management, directie, bestuurders en toezichthouders in het publieke domein en de profit sector. Ze heeft zich ontwikkeld tot een ervaren adviseur en gesprekspartner met passie voor het vak en oog voor het optimale resultaat en haar ambition for excellent matching. Haar aanpak is onderscheidend. Ze staat bekend om haar stevige selectiegesprekken en sterke procesbegeleiding en haar landelijk en actueel netwerk. Gedreven door het geloof in diversiteit en vernieuwing als succesfactor, positioneert ze de kerncompetentie potentie nadrukkelijk in het selectieproces.

Steffens & Partners

Steffens & Partners richt zich exclusief op de markt die we geruime tijd kennen en doorgronden: de markt van de brede (semi) publieke sector, van gemeenten tot ministeries, gezondheidszorg, woningcorporaties, cultuur en goede doelen. 
Wij zijn gespecialiseerd in werving, selectie en development voor:

  • Bestuursfuncties
  • Managementfuncties
  • Raden van Toezicht/Commissarissen
  • Sleutelfuncties tussen management, bestuur en toezicht.

Onze focus ligt op de invulling van de behoefte aan nieuw leiderschap en veranderkracht binnen de publieke sector.  Met executive search, het leveren van interim-oplossingen, advies en coaching geven we mede vorm aan effectieve teams. Maar ook trainen wij kandidaten als voorbereiding op  hun rol in Raden van Toezicht of Raden van Commissarissen.
Leiderschapsontwikkeling en diversiteit & inclusiebeleid zijn belangrijke speerpunten. Om dit te waarborgen hebben wij het charter ondertekend van Talent naar de Top.

Het team: partners vanuit de netwerkgedachte

Steffens en haar Partners vinden elkaar in dezelfde drive, het combineren van kennis en vakmanschap met duurzame kwaliteit voor u als opdrachtgevers en kandidaten. U kunt rekenen op persoonlijke, zorgvuldige en kwalitatieve dienstverlening. We zijn meer dan alleen headhunters. Met onze partners werken we aan het opbouwen van goed presterende leiderschapsteams. Vanuit onze jarenlange ervaring, betrokkenheid en passie voor de (semi) publieke sector, helpen we publieke en maatschappelijke organisaties steeds veranderende opgaven te realiseren. Dit doen wij door de beste adviseurs (interim, werving & selectie of ontwikkeladviseurs) met de juiste kwaliteiten voor u in te zetten die u kunnen helpen om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Wij werken vanuit de netwerkgedachte. Naast onze eigen medewerkers, wordt er intensief samengewerkt met een (flexibele) kerngroep van partners/associates, interim-managers, trainers en coaches. Hierdoor zijn wij steeds in staat om voor u de juiste persoon, met de juiste kwaliteiten voor uw opdracht in te zetten. Deze kerngroep is door ons zelf geselecteerd op o.a. toegankelijkheid, flexibiliteit, daadkracht, kennis, verander- en denkkracht.

Steffens & Partners: Talent naar de  Top

Steffens & Partners heeft zich aangesloten bij Talent naar de Top, een initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het maatschappelijke veld, VNO-NCW en de SER. Waarom? Omdat we de de missie diversiteit & inclusiviteit in de top als norm alleen maar kunnen onderschrijven. Het is slim èn fair.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

We denken graag mee in hoe wij voor uw organisatie meerwaarde kunnen bieden.
Neem contact op