Leiderschapscoaching

Elke verandering is een uitdaging in leiderschap. Organisaties moeten welhaast vloeiend meebewegen om nieuwe verandervraagstukken goed op te pakken. Momenteel vergt leiderschap vooral om op grote lijnen grip te houden, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Door de juiste kaders te scheppen met een duidelijk verwachtingspatroon richting einddoel, blijft het team alert. Het vasthouden aan de ingezette lijn is niet makkelijk, maar wel noodzakelijk. Het pad moet duidelijk zijn.

Een nieuwe collectieve mindset voor de toekomst

Er is behoefte aan bespiegeling en een nieuwe collectieve mindset voor de toekomst. Aan wendbare mensen die zich nieuwe skills eigen weten te maken. Zoals sturen op afstand, opgavegericht werken, van buiten naar binnen denken. Een humane vorm van leiderschap bindt en raakt mensen. Dat zit hem in basale menselijke waarden. Zoals betrokkenheid, empathie, luisteren en leren van elkaar. Mensen die duidelijk doelen weten te stellen en daarbij oprecht menselijke waarden in hun leiderschap weten te leggen.

Leiderschapscoaching

Steffens & Partners verbindt publieke sector met top leiderschap

Als partner verbindt Steffens & Partners de (semi)publieke sector met top leiderschap. We staan in rechtstreekse connectie met een brede selectie aan bestuurders en leidinggevenden. Veel van onze klanten en kandidaten volgen een nieuwe koers door de snel opeenvolgende ontwikkelingen in onze maatschappij. Elke verandering is een uitdaging in leiderschap. Wij brengen dit talent in leiderschap in kaart en helpen mee aan het effectief vormgeven van teams. Dit doen we door executive search, het uitvoeren van assessments en begeleiding/coaching van kandidaten. Onze uitdaging is niet alleen de juiste kandidaat te zoeken met de gewenste leiderschapskwaliteiten. We blijven betrokken om leiderschap in congruentie met uw organisatie in optima forma te kunnen uitvoeren.  Hiervoor bieden we leiderschapscoaching aan. Het vraagt finetuning om het uiterste uit de capaciteiten van onze kandidaat te oogsten, geheel afhankelijk van de uitdagingen waar uw organisatie voor staat. We werken nauw samen met professionals die excellence leveren in het begeleiden van leiders van de toekomst.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons, om te sparren over uw strategische inzet van mensen en teams, onder het genot van een kop koffie.

Benieuwd naar onze aanpak op het gebied van Executive Search?

Aanpak