Coaching

Loopbaancoaching

Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Outplacement

Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg

Wij begeleiden mensen en organisaties die in verandering zijn. Individuele begeleiding kan in de vorm van coaching zoals loopbaancoaching, outplacement maar ook andere vormen zijn zoals coaching gericht op (verder) ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit en leiderschap (thema’s zoals communicatie en profilering, stress hanteren, zelfvertrouwen, invloed uitoefenen etc.). Wij bieden maatwerk-advies, voor u als organisatie of voor u als medewerker. Onze gecertificeerde coaches hebben zowel ervaring met carrière verandering alswel met carrière planning. In het kader van loopbaancoaching en outplacement kunnen kandidaten gebruik maken van ons landelijk netwerk. Wij kennen de publieke markt en onze opdrachtgevers goed, we weten wat de marktvraag is.

Naast coaching zijn wij gespecialiseerd in werving & selectie en interim-management. Door onze nauwe interne samenwerking zijn wij in staat om kandidaten rechtstreeks in contact te brengen met onze vacaturehouders, we arrangeren gesprekken.

De begeleiding kan zowel op uw locatie als op onze locatie plaatsvinden. Onze trajecten zijn, duurzaam, pragmatisch en doelgericht. Onze werkwijze laat zich omschrijven als laagdrempelig en persoonlijk.

Wij adviseren u graag bij het opstellen van een plan.

Benieuwd naar onze aanpak op het gebied van coaching?

Aanpak